expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Hai la noi pe Facebook!

Ce spun alţii?

bianca  (12-04-2012)
Recomand cu placere. Am fost si m-am simtit foarte bine; chiar am fost suprinsa ca e tanara si priceput.
 
Andrei  (26-06-2012)
Recomand cu incredere. Mi-a inspirat incredere de la prima intalnire. Multa caldura si implicare. Multumesc mult!

Diana  (11-09-2012)
Recomand cu foarte multa incredere cabinetul Gratielei Neagoe. Poseda acea combinatie rara de talent, cunostinte si compasiune care m-a facut sa ma simt mai bine chiar de la prima intalnire.

Bianca M  (29-11-2012)
O recomand pe d-soara Neagoe, pentru implicarea si seriozitatea cu care trateaza fiecare caz in parte. Reprezinta un real ajutor!

Anonim  (20-01-2013)
Daca esti o persoana care are mare nevoie de ajutor si nu stie unde sa-l ceara, care crede ca nu mai poate fi ajutata de nimeni, ca nimic nu mai are rost, care este si reticenta la acest fel de ajutor, poate apela cu cea mai mare incredere la domnisoara psiholog Neagoe Gratiela. Eu am fost in situatia descrisa mai sus si numai printr-un noroc am ajuns sa apelez la serviciile domnisoarei psiholog, iar acum pot sa zic ca fara ea nu as fi reusit sa trec peste problemele mele si sa-mi revin. Domnisoara psiholog este o persoana calda, si desi e tanara stie exact ce trebuie facut, se pliaza perfect pe problemele si nevoile persoanei in cauza, si in acelasi timp stie cum sa te faca sa te simti confortabil vorbind despre problemele tale. O recomand cu cea mai mare caldura pe domnisoara psiholog celor care au nevoie de ajutor si nu stiu la cine sa apeleze.

Serban Claudia  (08-02-2013)
Mergeti la cabinetul domnisoarei Neagoe Gratiela,pentru orice problema va apasa.Osa aveti un ajutor profesional.O sa gasiti un specialist tanar ,profesionist si foarte dragut.

cb  (15-02-2013 )
Ca sa nu repet ce au scris cei care au oferit mai sus recomandari, desi subscriu celor spuse, vreau doar sa va spun ca m-a surprins placut un lucru care poate pentru altii trece neobservat…cand ne-am intalnit prima oara, a stat cu mine si m-a ascultat, fara sa priveasca macar o data la ceas, doua ore! In conditiile in care sedinta dureaza 50-60 minute…e drept ca odata ce am inceput sa vorbesc despre toate cate ma apasau, parca nu ma mai putea opri, vroiam sa dau tot raul afara…si a avut rabdare! Si am continuat, si ma bucur ca am gasit-o pe dra Gratiela, si va recomand sa apelati la ea, asa cum recomand oricarui prieten care se gaseste intr-un moment greu.  

Albu Nicoleta (25-02-2014)
Am acceptat cu greu ideea de a merge la psiholog , ma bucur insa ca am facut-o. Am gasit pe cineva care ma ajutat sa depasesc un moment foarte dificil, cu care sa pot vorbi deschis fara sa ma simt judecata in vreun fel....O recomand cu cu toata increderea pe dra psiholog Roxana Hosu.  

Adrian (24-02-2014)
Dra Roxana m-a ajutat intr-o perioada in care credeam ca nu mai gasesc solutii la problemele mele...e o persoana calda, deschisa si foarte priceputa. O recomand din tot sufletu.

Dacã aţi fost în terapie sau la evaluare și doriţi ca pãrerea dumneavoastrã sã fie transmisã și celorlalţi, lãsaţi un comentariu mai jos, sau în formularul de contact ;)

Un comentariu:

  1. De cand am ajuns, calmul si rabdarea ta, Roxana, m-au facut sa ma "acomodez"cu acel spatiu in care am intrat si m-am simtit confortabil. Faptul ca m-ai ascultat pana la capat si ai reusit sa-mi explici ce se intampla cu mine, m-a ajutat extraordinar de mult. Exact asta aveam nevoie, sa inteleg unele lucruri si sa fiu ea cea care realizeaza, nu sa mi se serveasca solutii.Tehnica aceasta a functionat de minune, am reusit sa descopar cine sunt si in ce cred de fapt. De altfel sunt convinsa ca posezi o inteligenta emotionala semnificativa, si-ti multumesc pentru ca mi-ai insuflat-o si mie. :) Consider ca am facut cea mai buna alegere apeland la tine si nu voi ezita sa o fac din nou daca voi mai intampina dificultati pe parcurs, pentru ca sunt sigura ca detii "leacul" pentru vindecarea mea. I.

    RăspundețiȘtergere